Nieuws

4 april 2024

Stichting van het kind en stichting kinderperspectief slaan de handen ineen om jongeren op weg naar volwassenheid meer bewustwording bij te brengen.

De weg naar volwassenheid is als een uitdagende reis, soms als een gladde snelweg, andere keren als een hobbelig terrein. Om jongeren beter klaar te stomen voor het volwassen leven is het tijd voor een nieuwe stap! Daarom bundelen Stichting Kinderperspectief en Stichting van het Kind hun krachten. Samen willen ze ervoor zorgen dat jongeren...

21 maart 2024

Groeibriljant Moj Krug maakt toekomstplan!

Vanaf 2023 werkt Kinderperspectief met het programma “Groeibriljanten”. Jongerennetwerk Moj Krug uit Servië is als eerste organisatie geselecteerd. Doel is om jonge organisaties als Moj Krug te ondersteunen bij gestructureerde groei en de impact te die zij maken te vergroten.

7 maart 2024

Academy deelnemer Wim over Servië reis: ‘inspirerend, uitdagend en leerzaam’.

Jaarlijks organiseert stichting Kinderperspectief een Academy reis voor Nederlandse professionals uit de jeugdhulp naar Bosnie, Kroatie of Servie. Hoe ervaren professionals deze Academy reis, wat laten ze achter op de Balkan en welke inzichten nemen ze mee terug? Ditmaal Wim van Yorneo.