Disclaimer

Stichting Kinderperspectief doet haar uiterste best de website up to date en kloppend te houden. Maar omdat we met en voor jou werken én het organiseren van de mooiste ontmoetingen en beste tools net wat belangrijker vinden, kan het voorkomen dat er een foutje staat op deze website. Je mag ons hier altijd op attenderen maar je kan ons niet aansprakelijk of verantwoordelijk stellen voor eventuele fouten of schade die uit het gebruik van deze website, direct of indirect, kunnen voortkomen. Ook is Stichting Kinderperspectief niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de sites waarnaar het eventueel naar toelinkt. 

Copyright

Niets op deze website mag zonder onze schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of publicatie op welke wijze dan ook. Dus enthousiast over een foto, tekst of iets anders op deze site en zou je het willen gebruiken? Mail dan even naar info@kinderperspectief.nl. Dan zeggen we ja, nee of verwijzen we je door naar Ode Communicatie die ons geholpen heeft bij de teksten voor deze website.

Foto’s en beelden

We hebben getracht alle afgebeelde kinderen, jongeren en professionals te achterhalen en hen om toestemming gevraagd voor het gebruik van de beelden waar zij opstaan. Zie je een beeld waar jij opstaat waarvoor jij geen toestemming hebt gegeven of waarvan jij vindt dat die jou bij nader inzien in een verkeerd daglicht stelt? Zoek dan zo snel mogelijk contact via info@kinderperspectief.nl.