www.leavingcareineurope.com

Op 20 november is de website www.leavingcareinEurope.com gelanceerd tijdens een internationale conferentie in Amersfoort. Dit platform is het resultaat van een uitwisseling van jongeren en experts uit 7 verschillende landen.

Voor iedereen die de zorg voor 18+ wil verbeteren

Op 20 november is de website www.leavingcareinEurope.com gelanceerd tijdens een internationale conferentie in Amersfoort. Dit platform is het resultaat van een uitwisseling van jongeren en experts uit 7 verschillende landen. In drie dagen tijd zijn er filmpjes opgenomen waarin jonge zorgverlaters vertellen over de hulpverlening die hen heeft geholpen op hun weg naar volwassenheid en zelfstandigheid. De filmpjes en tientallen beschrijvingen van best practices zijn te vinden op de nieuwe website.
Iedereen met een goed werkende methodiek nodigen wij uit om een bijdrage te leveren aan het platform door een korte projectbeschrijving (in het Engels) in te dienen. Samen verbeteren we de zorg voor jongeren die de jeugdhulp verlaten: sharing is caring!

Deelnemers (jongeren en experts) uit 7 verschillende landen aan de Expertmeeting Careleaving in Orvelte en de internationale conferentie in Amersfoort.

Menu