Webinar/DYO/NL

Kinderperspectief Webinar Discover Yourself Online

Stichting Kinderperspectief organiseert na groot succes tweede online webinar Discover Yourself Online

Werk jij in de jeugdhulpverlening en wil jij ook meer aandacht voor de kwaliteit van jongeren? Zoek jij nieuwe, makkelijk in te zetten tools? Meld je dan aan voor het 2e Kinderperspectief Webinar Discover Yourself Online van maandag 7 december 2020.

Gratis online webinar DYO
De afgelopen maanden is er door Team Kinderperspectief achter de schermen hard gewerkt aan het uitwerken van een nieuw aanbod webinars. In juli van dit jaar werd al de eerste mogelijkheid geboden aan Nederlandse jeugdhulpverleners om het eerste webinar van Kinderperspectief te volgen. Inmiddels zijn er al drie succesvolle webinars georganiseerd voor de Balkanlanden Servië, Kroatië en Bosnië.

Thema: “Discover Yourself inzetten als online hulpaanbod”
Discover Yourself Online is het kwaliteitenspel dat Kinderperspectief in 2014 heeft ontwikkeld in samenwerking met De la Salle. Het spel is verkrijgbaar in de vorm van hard copy kaarten, maar kan ook gratis online gespeeld worden via de website www.discoveryourselfonline.com.

De magie van DYO: positieve sfeer, positieve eigenschappen en een persoonlijke award
Voor jeugdhulpverleners kan dit een waardevol instrument zijn om in te zetten tijdens (online) gesprekken met jongeren. Het spel is interactief en maakt jongeren meer bewust van hun eigen kracht en de positieve eigenschappen. Aan het einde van het spel kan een mooi aandenken gemaakt worden in de vorm van een persoonlijke award waarop die kwaliteiten vermeld staan.

Meld je aan!
Om professionals vertrouwd te maken met de “magie” van Discover Yourself Online, organiseren wij op maandag 7 december een gratis webinar voor iedereen die benieuwd is naar DYO. In twee uur tijd vertellen we kort iets over de achtergrond, maar gaan we vooral online aan de slag. Na dit webinar kunnen de deelnemers DYO zelfstandig gebruiken en inzetten in hun werk met kinderen en jongeren. Meedoen is kosteloos, maar zeer waardevol.
Meld je aan door op onderstaande knop te klikken!

De trainers

Dijana Jankovic

Trainer DYO

“Discover Yourself is echt een mooie tool om op een positieve manier in gesprek te gaan met jongeren”

Bas Rodijk

Trainer DYO

“Voor jongeren is het heel belangrijk om te ontdekken welke kwaliteiten ze hebben”

Menu
Translate