Kinderperspectief.nl in nieuw jasje!

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de realisatie van deze nieuwe website. Kinderperspectief.nl sluit nu beter aan op onze nieuwe werkwijze en is daarnaast geschikt gemaakt voor mobiel gebruik.

Check onze projecten die nu makkelijk gevonden kunnen worden via de thema’s careleaving, zingeving, internationale kennisdeling en vrijwillige betrokkenheid. Via de nieuwsmodule lees je de laatste updates over onze projecten in Albanië, Servië, Bosnië en Nederland.

Wil je helemaal niets meer missen? Onze nieuwsbrief komt één keer per kwartaal uit en landt na inschrijving automatisch in je mailbox.

Bij de nieuwe website van Kinderperspectief zochten we een extra kruidig “ingrediënt”. Dit resulteerde in het speelse “peper en zoutvaatje”, herkenbaar voor de meesten, waarin de thema’s careleaving, internationale kennisdeling, zingeving en vrijwillige betrokkenheid verbonden worden met de projecten van Kinderperspectief en de ervaringen van de deelnemers. Tijdens onze workshops en contacten in het land zullen we ze uitdelen en zo een ieder op de hoogte houden van de huidige projecten van Kinderperspectief.

We wensen je veel lees- en kijkplezier toe!

Menu