Kwikstart organiseert zes informatiebijeenkomsten voor gemeenten

De app en website Kwikstart voorziet jongeren (16-27 jaar) op weg naar zelfstandigheid al jaren van juiste landelijke informatie. Momenteel leggen we de laatste hand aan een herziene app met toevoeging van animaties en filmpjes en nog belangrijker: Gemeenten krijgen de mogelijkheid om in de nieuwe app gratis lokale informatie beschikbaar te stellen voor hun inwoners. Op maandag 10 mei organiseert Kwikstart de eerste twee online bijeenkomsten (anderhalf uur) voor gemeenten over de app Kwikstart. Meld je snel aan via het aanmeldformulier. Deelname is gratis!

De juiste informatie voor jongeren op weg naar zelfstandigheid

Veel gemeenten zijn op zoek naar één handige manier om alle jongeren in Nederland op weg naar zelfstandigheid te voorzien van de juiste informatie.
Op maandag 10 mei organiseert Kwikstart de eerste twee online bijeenkomsten (anderhalf uur) voor gemeenten over de app Kwikstart: één handige manier om jongeren (16-27) op weg naar zelfstandigheid van de juiste informatie te voorzien. Lukt 10 mei niet, dan kun je je ook op dinsdag 11 mei of maandag 17 mei inschrijven. Keuze uit 2 tijden.

Wat kun je verwachten?

De online bijeenkomst geeft antwoord op vragen zoals Wat is Kwikstart, Wat kan Kwikstart bieden voor jouw gemeente en Wat zijn de ervaringen van andere gemeenten?
Ook is er mogelijkheid zelf vragen te stellen.

Meld je snel aan!

Meld je aan via het aanmeldformulier op de flyer of meld je via deze link aan.
Na aanmelding ontvang je een link naar de online bijeenkomst. Heel graag tot dan!

Lancering nieuwe Kwikstart app

Lancering van de nieuwe Kwikstart app (inclusief filmpjes, animaties) zal in juni 2021 plaats vinden. Hoe geweldig zal het zijn als jongeren de specifieke informatie van jouw gemeente ook kunnen vinden in de app.

Samen werken we aan een juiste informatievoorziening voor alle jongeren in Nederland!

Translate