Kwikstart genomineerd voor Nationale Jeugdhulpprijzen

Albert Einstein: Know where to find right information and how to use it – That’s the secret of succes!

Van de ene op de andere dag op papier volwassen worden. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn. Zeker als je gebruikmaakt van jeugdzorg is dat cruciaal, want op je 18de val je ineens niet meer onder de Jeugdwet. Als jongere moet je dan zelf alles regelen rond school, werk, woonruimte en geldzaken. Stichting Kinderperspectief heeft voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar Kwikstart ontwikkeld. Kwikstart, een app en website, vertelt je precies wat je op landelijk en lokaal niveau moet regelen. Alleen samen zorgen we ervoor dat jongeren tussen de 16 en 27 de juiste informatie kunnen raadplegen! Help jij mee?!

Wij zijn heel vereerd dat Kwikstart genomineerd is voor de Nationale Jeugdhulpprijzen! Met man en macht werken inmiddels veel gemeenten met Kwikstart om jongeren te voorzien van de juiste overheidsinformatie. Daar hebben ze namelijk gewoon recht op.
Net zoals jij het recht hebt om op Kwikstart te stemmen. Dat kan eenvoudig via https://nationalejeugdhulpprijzen.nl/contestants/kwikstart/ .

Dank voor je stem!

Team Kwikstart

Stem op Kwikstart voor de Nationale Jeugdhulpprijzen!

 

 

 

 

Translate