Kp lanceert “Deel je passie” actie voor jeugdhulpverleners

Na het succes van de kerstactie lanceerde Stichting Kinderperspectief in maart het nieuwe project “Deel je passie”. Jeugdhulpverleners (van pedagogisch medewerkers tot gedragswetenschappers) worden uitgedaagd om hun passie te delen met de kinderen of jongeren waarmee zij werken.

Schilderen, bakken, sporten, (moes)tuinieren ……… ?

Schilder of bak jij graag? Heb jij een passie voor (moes)tuinieren of sport? Koop met hulp van Kinderperspectief een aantal materialen en wie weet zorgt het naast plezier en een leuke vrijetijdsinvulling voor een blijvende nieuwe hobby bij een kind of jongere.

Plezier voor professional en jongere: “Deel je passie”

Martine Tobé (directeur Stichting Kinderperspectief) legt uit: “Activiteiten moeten in Corona tijd veelal van binnenuit worden georganiseerd. Hulpverleners stonden het afgelopen jaar in de frontlinie en er is veel van ze gevraagd. De meeste professionals hebben vanuit bevlogenheid de keuze voor het vak gemaakt. Vanuit Kinderperspectief geloven we in de kracht van hulpverleners en het verschil dat zij dagelijks maken in het leven van kinderen en jongeren. Met de actie “deel je passie” hopen we deze professionals op een hele laagdrempelige manier de kans te bieden hun eigen passie te delen. Dit zorgt enerzijds voor plezier voor zowel jongeren als professionals en anderzijds worden er vast een aantal zaadjes geplant waar een jongere de rest van zijn of haar leven plezier van gaat hebben”.

Binnen 5 dagen een Go or No Go reactie!

Kinderperspectief roept hulpverleners op hun idee te delen via www.kinderperspectief.nl/deeljepassie. Binnen 5 werkdagen ontvangen aanvragers een Go or No Go reactie met daarin het maximaal te besteden budget. Na een Go kunnen de artikelen worden aangekocht en retourneert Kinderperspectief het bedrag (na ontvangst van de aankoopbon). Door het delen van een (geanonimiseerde) foto met Kinderperspectief wordt verantwoord dat de middelen op de juiste plaats zijn aangekomen.

Pragmatisch en snel: samen komen we er wel!

Let op: Er worden maximaal 10 aanvragen per organisatie gehonoreerd!

Kinderperspectief roept jeugdhulpverleners op hun idee te delen via www.kinderperspectief.nl/deeljepassie.

Er worden maximaal 10 aanvragen per organisatie gehonoreerd!

Translate