Kinderperspectief komt met gratis promotiemateriaal van Kwikstart

Op woensdag 17 juni 2021 zijn de vernieuwde Kwikstart App en Website gelanceerd. Direct hierna kreeg Stichting Kinderperspectief verzoeken vanuit diverse gemeenten om promotiemateriaal te ontwerpen.

Projectleider Bas Rodijk: “Van gemeenten kreeg ik te horen dat zij graag promotiemateriaal van Kwikstart willen hebben, zodat zij de app met daarin hun eigen gevulde lokale pagina nog beter onder de aandacht kunnen brengen bij de jongeren uit hun gemeente. Ik ben blij dat we deze vraag meteen hebben kunnen oppakken.”

Pakket gratis te downloaden
Team Kinderperspectief heeft vervolgens samen met grafisch vormgever Derk Oosterveld een pakket met diverse promotiematerialen samengesteld. Met dit volledige pakket komen we tegemoet aan de wensen van de gemeenten.

Het pakket bestaat uit:
– Flyers (A5)
– Roll-up Banners
– Posters (A2/A3)
– Ansichtkaarten
Alle producten zijn in hoge resolutie GRATIS te downloaden op https://kwikstart.nl/voor-gemeenten/promotiemateriaal-voor-gemeenten/

Extra leuk: gepersonaliseerd promotiemateriaal!
Kinderperspectief biedt tevens een extra service tegen een kleine vergoeding: het promotiemateriaal kan voor slechts € 50,- inclusief btw binnen 1 werkdag gepersonaliseerd worden.

Het personaliseren van het promotiemateriaal houdt in dat de naam van de betreffende gemeente op de promotiematerialen wordt gezet. Standaard wordt het promotiemateriaal geleverd met de naam Zwolle (vestigingsplaats Kwikstart) op de Kwikstart afbeelding. Middels het personaliseren wordt Zwolle vervangen door de naam van een gemeente naar keuze! Erg handig om Kwikstart in jouw gemeente specifiek onder de aandacht te brengen bij jongeren tussen de 16 en 27 jaar.

Wil je hier gebruik van maken of wil je nog andere informatie over Kwikstart? Neem dan contact op met projectleider Bas Rodijk via brodijk@kinderperspectief.nl of info@kwikstart.nl.

Gratis: Volledig pakket promotiemateriaal voor gemeenten.

 

 

 

Translate