Geef je op: Webinar Discover Yourself van Kp!

Covid 19 en hoe nu verder …. ?
Voor Kinderperspectief is (internationale) kennisdeling één van de meest belangrijke thema’s. Ondanks de huidige omstandigheden omtrent Covid-19 is de voortzetting hiervan voor ons van groot belang. Het organiseren van “live” bijeenkomsten en conferenties, zoals we bijvoorbeeld gewend waren met de Kinderperspectief Academy, is op dit moment niet verantwoord, maar online is er gelukkig nog veel mogelijk.

Gratis online webinar DYO
De afgelopen weken is er door Team Kinderperspectief achter de schermen hard gewerkt aan het uitwerken van een corona proof concept. In juli is het mogelijk om het eerste Webinar van Kinderperspectief te volgen, gewoon vanuit de veiligheid van uw eigen huis.
Het thema zal zijn: “Discover Yourself inzetten als online hulpaanbod”. Discover Yourself Online is het kwaliteitenspel dat Kinderperspectief in 2014 heeft ontwikkeld in samenwerking met De la Salle. Het spel is verkrijgbaar in de vorm van hard copy kaarten, maar kan ook gratis online gespeeld worden via de website www.discoveryourselfonline.com.

De magie van DYO: positieve sfeer, positieve eigenschappen en een persoonlijke award
Voor jeugdhulpverleners kan dit een waardevol instrument zijn om in te zetten tijdens (online) gesprekken met jongeren. Het spel is interactief en maakt jongeren meer bewust van hun eigen kracht en de positieve eigenschappen. Aan het einde van het spel kan een mooi aandenken gemaakt worden in de vorm van een persoonlijke award waarop die kwaliteiten vermeld staan.

Meld je aan!
Om professionals vertrouwd te maken met de “magie” van Discover Yourself Online, organiseren wij op 15 juli en op 22 juli een gratis Webinar voor iedereen die benieuwd is naar DYO. In twee uur tijd vertellen we kort iets over de achtergrond, maar gaan we vooral online aan de slag. Na dit Webinar kunnen de deelnemers zelfstandig gebruiken en inzetten tijdens hun werk met kinderen en jongeren.
Meedoen is kosteloos maar zeer waardevol en aanmelden kan via de website: www.kinderperspectief.nl.

Meld je aan voor de webinar van:
15 juli (aanmelden tot zondag 12 juli)
of
22 juli (aanmelden tot zondag 19 juli)

 

 

 

Menu