Geef je op: Webinar Discover Yourself Kp!

Voor Kinderperspectief is (internationale) kennisdeling één van de meest belangrijke thema’s. Ondanks de huidige omstandigheden omtrent Covid-19 is de voortzetting hiervan voor ons van groot belang. Het organiseren van “live” bijeenkomsten en conferenties, zoals we bijvoorbeeld gewend waren met de Kinderperspectief Academy, is op dit moment nog altijd onverantwoord. Maar wat is er online veel mogelijk! Dat bleek onder meer uit het in juli gehouden eerste Webinar Discover Yourself Online. We ontvingen hartverwarmende reacties. Een volgend Webinar DYO kon dan ook niet uitblijven: 7 december is het zover!

Volgende gratis online Webinar DYO: maandag 7 december!
Misschien heb je het Webinar in juli gemist of was je verhinderd. Op maandag 7 december van 13.00 – 15.00 uur kun je deelnemen, gewoon vanuit de veiligheid van je eigen huis.
En het thema is “Discover Yourself inzetten als online hulpaanbod”. Discover Yourself Online is het kwaliteitenspel dat Kinderperspectief in 2014 heeft ontwikkeld in samenwerking met De la Salle. Het spel is verkrijgbaar in de vorm van hard copy kaarten, maar kan ook gratis online gespeeld worden via de website www.discoveryourselfonline.com.

De magie van DYO: positieve sfeer, positieve eigenschappen en een persoonlijke award
Voor jeugdhulpverleners kan dit een waardevol instrument zijn om in te zetten tijdens (online) gesprekken met jongeren. Het spel is interactief en maakt jongeren meer bewust van hun eigen kracht en de positieve eigenschappen. Aan het einde van het spel kan een mooi aandenken gemaakt worden in de vorm van een persoonlijke award waarop die kwaliteiten vermeld staan.

Meld je aan!
Om professionals vertrouwd te maken met de “magie” van Discover Yourself Online, organiseert Kinderperspectief het volgende gratis Webinar op maandag 7 december, voor iedereen die benieuwd is naar DYO. In twee uur tijd vertellen we kort iets over de achtergrond, maar gaan we vooral online aan de slag. Na dit Webinar kunnen de deelnemers Discover Yourself zelfstandig gebruiken en inzetten tijdens hun werk met kinderen en jongeren.

Meedoen is kosteloos maar zeer waardevol en aanmelden kan (t/m vrijdag 4 december) via de website: www.kinderperspectief.nl/aanmelden-webinar-dyo-nl.

Reactie van een deelnemer aan het eerste Webinar DYO:
“Je denkt in eerste instantie zelf ook wel aan de slag te kunnen met de website, maar dit webinar was superwaardevol omdat je veel meer uit het online spel kunt halen dan simpelweg kwaliteiten selecteren”

Translate