Muziek en bevlogenheid op festival ZiJ

Ingrediënten: een zonnige dinsdag in september, nieuwe tools op het gebied van zingeving in de jeugdzorg, een leuke locatie en een select groepje bevlogen professionals.

Klaar voor de start….Reload your batteries!

Na een heerlijke lunch die gemaakt was door leerlingen van de Linde (speciaal onderwijs) opende dagvoorzitter Bas Rodijk (ervaringsdeskundige) het festival. Jongerenwerker en rapper Phunxz zette de trend met het nummer “ik heb nog zoveel te doen, maar niet vandaag”. Na deze muzikale inleiding inspireerde Karim Landoulsi de aanwezigen met een presentatie over “werken met passie”. Om dit te kunnen en blijven doen is het belangrijk om soms te onthaasten, ontspannen, ontmoeten en ontvangen.

Verbaal en artistiek je passie delen!

In de workshops die volgden werden tools gepresenteerd (Discover Yourself, Lifebook for Youth en moreel jammen), deelden mensen hun passie zowel op verbale als artistieke wijze, werden organisaties ontleed en gingen mensen met een tafelkleedsessie op zoek naar kernwaarden binnen de eigen werksituatie.

Spetterende afsluiting

De dag werd afgesloten met een spetterend optreden van de Koalaz. Vol inspiratie en met het boek “bewegen in bevlogenheid” onder de arm keerden alle deelnemers huiswaarts!

Deelnemers in actie tijdens een van de workshops

Rapper Phunxz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu