Discover Yourself in Servië

Op een mooie septembermiddag in Belgrado verzamelden zes jeugdzorgprofessionals uit zes verschillende jeugdhulpvoorzieningen zich in Belgrado (Servië) om onder leiding van Dijana Jankovic, kennis te maken met het kwaliteitenspel Discover Yourself (Online).

Onwennig en verlegen

Niet gewend om het over zichzelf te hebben, gingen zij een beetje onwennig aan de slag met het selecteren en uitdelen van de kaarten met positieve eigenschappen. Hun opdracht was om een kaart te kiezen, te besluiten bij wie van de aanwezigen die kaart het beste paste om deze vervolgens met uitleg aan die persoon te geven. De deelnemers werden verlegen van de complimenten, maar tegelijkertijd gaven ze aan dat het prettig was om op deze manier met elkaar te communiceren.

Trots!

Toen ze later voor zichzelf via de site discoveryourselfonline.com een Award maakten, waren ze best een beetje trots op zichzelf! “Fijn” – zei een van de professionals, “om het een keer alleen en uitgebreid over de zaken te hebben die goed gaan. Dat zijn we anders niet gewend.”

Ambassadeurs

De deelnemers zullen de Servische versie van het spel testen met jongeren en als ambassadeur voor Discover Yourself optreden in Servië.

Eén van de professionals: “Fijn om het een keer alleen en uitgebreid over de zaken te hebben die goed gaan. Dat zijn we anders niet gewend.”

Menu